SUSHI SAKE

SUSHI SAKE Sushi Sake

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 371 reviews
8 May 2021 at 22:30 Top!
8 May 2021 at 21:56 Eerst belden ze om te vragen of het eten een half uur vroeger mocht komen, dan kwam het toch op het afgesproken uur... maar iedereen heel vriendelijk en het eten was echt lekker!
5 May 2021 at 6:05 Super lekker
4 May 2021 at 20:04 Lekker eten en heel leuk/smakelijk gepresenteerd. Levering was wel 1,5 u maar het wachten waard.
2 May 2021 at 10:39 Snelle levering, top kwaliteit
2 May 2021 at 9:51 Heel lekkere sushi. Prijs-kwaliteit super goed!
22 Apr 2021 at 22:07 Prima , heerlijke sushi zoals altijd !
19 Apr 2021 at 22:25 Eerst en vooral duurde het heel lang, maar tot daar aan toe. We hadden padthai besteld, maar we kregen gewoon een droge tagliatelle, zonder smaak, 4 scampi’s en een paar stukjes groenten. Gewoon degoutant !
19 Apr 2021 at 13:12 Het was dik in orde !!!
13 Apr 2021 at 23:30 Ik had besteld om 16:30 en gekozen voor levering om 18:30, maar er werd pas geleverd op 19:20. Toen ik belde ivm de late levering was het antwoord: “ we have problems”.
13 Apr 2021 at 19:33 Heel erg lekker. De levering ging traag maar nu weten we dat we volgende keer wat sneller bestellen best.
13 Apr 2021 at 11:13 Het eten zelf was top, de wachttijd vond ik te lang. Maar is de eerste keer dat het langer duurde, anders altijd stipt