SUSHI SAKE

Recentreview


3.5 stars out of 662 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Sake. Want to know more? Find out more.

26 Nov 2022 at 7:10 Kleine porties en zeer weinig groenten voor vegetarisch te zijn. Rijst was plat gekookt. De €29 niet waard!
20 Nov 2022 at 2:50 Zeeeeer lekker alweer ! En mooie tijdspanne!
18 Nov 2022 at 20:08 Prijs vraagt veel in vergelijking van porties
15 Nov 2022 at 21:59 Eten was niet lekker, de noedels waren droog en echt niet warm meer het vlees taai en droog. Suchi was eerste maal dus geen commentaar erop maar niet voor ons.
15 Nov 2022 at 12:03 Goed
13 Nov 2022 at 22:56 Everything is nice and delicious and food was ready on time.
12 Nov 2022 at 21:45 Uur te laat. Wel lekker en vers
12 Nov 2022 at 17:07 De sushi had niet veel smaak De gevallen banaan was wel lekker We hebben ook redelijk lang moeten wachten
11 Nov 2022 at 20:13 Momenteel wachten we welgeteld 2u en 12min op het eten dat eigenlijk 1u en 11min geleden had moeten geleverd zijn. Ik kreeg zelfs het mailtje vragende naar onze mening nog vóór we het eten hadden ontvangen.
5 Nov 2022 at 23:10 Sushi mag iets fijner/ dunner gesneden worden anders lijkt niet zo heel smakelijk vind in persoonlijk, anders geen problemen!
5 Nov 2022 at 19:42 Wat ik ervan vind? Geen idee. Ging 60 minuten duren, wacht al twee uur. Na veel bellen EINDELIJK iemand aan de lijn gekregen, bestelling is nog niet eens onderweg! Laatste keer. Totaal geen klantvriendelijkheid, waar ik wel een beetje had gehoopt.
22 Oct 2022 at 14:59 lekker en super vers